MEDLEMSKAP

Vi tror på personligt bemötande och engagemang i dig som medlem. Vi håller våra gruppträningsklasser små, där alla, oavsett nivå kan bli sedda och få den hjälp och push de behöver. Våra coacher hjälper dig med allt från rörlighet till teknik i olympiska lyft till personlig programmering eller din första pull-up. Vare sig ditt mål är att tävla i CrossFit, höja förra årets personbästa, klara av vardagens lyft och rörelser eller bara leva ett starkt och hållbart liv finns vi här. Dessutom har vi väldigt kul på vägen. Personligt och familjärt.

 

Med boxar över hela Stockholm (Vasastan, Stureplan, Södermalm , Söderort och Lidingö) och generösa öppettider är vi glada över att kunna erbjuda en flexibilitet för dig att få in din träning där och när det passar.

 

Det enklaste sättet att komma igång är att antingen boka in dig på ett prova-på pass här eller kontakta oss via formuläret. Vi erbjuder ett antal olika medlemskap för att göra det så flexibelt som möjligt för dig.

Intresserad av att bli medlem?

Så här går det till!

Steg 1
Prova-på

Första steget i din träningsresa hos FIt4Life är att gå på ett av våra prova-på pass. I första hand rekommenderar vi att du går på Team/Prova-på passen på söndagar.

Boka prova-på
Steg 2
Konsultation

Visst var det kul? Klart du ska bli medlem hos oss! För att vi ska hitta medlemsskapet som passar dig bäst bokar vi in dig på en konsultation. Fyll i kontaktuppgifterna här så hör vi av oss.

Kontakta oss
Steg 3
Introduktionspaket

Oavsett om du är en inbiten Crossfitutövare eller helt ny rekommenderar vi dig att köra vårt introduktionspaket. Under tre timmar lär våra kompetenta personliga tränare dig allt du behöver veta innan du börjar gå på klasser.

Steg 4
Träna!

Nu är det bara att köra! Gå på klasser, lär känna vårt fantastiska community, träna med PT och bli starkare än hulken  – bli Fit4Life!