Title Image

The Cave

The Cave

The Cave – HEAT  

Klasserna bygger på högintensiv intervallträning (HIIT) där man garanterat blir svettig (varm) = HEAT. Med pulsband och skärmar tar du dig igenom olika pulszoner där fokus ligger på att öka den aeroba funktionen på ett utmanande, roligt och mätbart sätt. Passen är uppdelade i 30, 45 eller 60min klasser.

 

Heat Classic: 

Basen i konceptet där varje pass är uppbyggt på samma sätt, det gör att du vet vad du kan förvänta dig och kontinuerligt mäta din utveckling. Du arbetar olika zoner 2min grön, 2min gul, 1min röd, detta upprepas 2ggr (på en 60min klass) sen sker en rotation tills du har kört alla de 5 stationer som ingår i klassen. Du kan hela tiden följa din puls och vilken zon du befinner dig i på skärmarna där zonerna beräknas i % utifrån din maxpuls.

 

Heat Technique:

I ett långsiktigt perspektiv är tekniken avgörande, inte bara för din utveckling utan även för att minska skaderisken. Under klassen fokuserar vi på en till tre övningar där målsättningen är att du ska vara bättre på att utföra rörelsen när du går därifrån än när du kom. Trots att fokus ligger på teknik så hålls pulsen hög och du kommer garanterat också gå därifrån trött, svettig och nöjd. Bra va : )

 

Heat Hardcore: 

Vår tuffaste klass. Mer tid spenderas i de högre puls-zonerna, den gula och den röda. Detta ger dig en högre snittpuls i förhållande till klasserna Classic och Technique. Innehållet i klassen bestäms av coachen och kommer att variera från gång till gång. Här är både stämningen och pulsen hög.

 

Heat Team:

Passet för dig som gillar lite extra pepp. Här får du hjälp att ta dig igenom klassen av din/dina lagkamrater. Upplägg bestäms av coach och genomförs i par om två, tre eller fler. Hög energi utlovas i denna svettiga och fartfyllda klass. Det blir roligare tillsammans!