Title Image

MEDLEMSSKAP

Vi tror på personligt bemötande och engagemang i dig som medlem. Vi håller våra gruppträningsklasser små, där alla, oavsett nivå kan bli sedda och få den hjälp och push de behöver. Våra coacher hjälper dig med allt från rörlighet till teknik i olympiska lyft till personlig programmering eller din första pull-up. Vare sig ditt mål är att tävla i CrossFit, höja förra årets personbästa, klara av vardagens lyft och rörelser eller bara leva ett starkt och hållbart liv finns vi här. Dessutom har vi väldigt kul på vägen. Vi erbjuder en  Personligt och familjärt stämning där medlemmen alltid är i fokus. .

 

Med boxar över hela Stockholm (Vasastan, Stureplan, Södermalm, Telefonplan och Solna) och generösa öppettider är vi glada över att kunna erbjuda en flexibilitet för dig att få in din träning där och när det passar.

STARTPAKET PT

När du blivit medlem hos oss rekommenderar vi att du börjar med vårt startpaket. Startpaketet kan endast nyttjas när du tecknat medlemskap. Då träningen ofta utförs under hög intensitet och för att optimera dina förutsättningar att utvecklas så är en god kroppskännedom och en förståelse för de olika övningarna mycket viktigt. Under tre timmar optimalt fördelat över tre veckor går du tillsammans med PTn igenom en behovsanalys, screening, rörelseanalys samt individuellt anpassade önskemål såsom tex teknik på specifika övningar, program för egenträning, tydliggörande av målsättningar mm. Parallellt med dessa tillfällen tecknar du medlemskap och börjar du köra gruppträning och/eller egenträning. Har du redan gått en introkurs i CrossFit eller tränat CrossFit i över ett år så är detta frivilligt. I detta förmånliga startpaket ingår även den annars förekommande inskrivningsavgiften på 500kr som tillkommer vid medlemskap.

Så här går det till!

Steg 1
Konsultation

Klart du ska bli medlem hos oss! För att vi ska hitta medlemsskapet som passar dig bäst bokar vi in dig på en konsultation. Fyll i kontaktuppgifterna så hör vi av oss.

Kontakta Oss
Steg 2
STARTPAKET

Under tre timmar optimalt fördelat över tre veckor går du tillsammans med PTn igenom en screening, rörelseanalys samt individuellt anpassade önskemål såsom tex teknik på specifika övningar, program för egenträning, tydliggörande av målsättningar mm. Parallellt med dessa tillfällen börjar du köra gruppträning och/eller egenträning. Har du redan gått en introkurs i CrossFit eller tränat CrossFit i över ett år så är detta frivilligt.

Kontakta Oss
Steg 3
Träna!

Nu är det bara att köra! Gå på klasser, lär känna vårt fantastiska community, träna med PT och bli starkare än hulken  – bli Fit4Life!

Visa Medlemskap

AUTOGIROFree Trial

Projects

SSL

MÅNADSKORT

1250 kr

/månad

12 månaders bindningstid (250 kr extra utan bindningstid)

Tillgång till samtliga anläggningar

Inskrivningsavgift om 500 kronor tillkommer om du inte köper startpaketet

POPULÄR

STARTPAKET


1500 kr


Tre tillfällen tillsammans med en personlig tränare

Kan enbart tecknas när du blir ny medlem hos oss

Frivilligt om du har 1 års tidigare CrossFit-erfarenhet

FAKTURAFree Trial

Projects

SSL

ÅRSKORT

15000 kr

Tillgång till samtliga anläggningar och ordinarie klasser

Inskrivningsavgift om 500 kronor utan PT-start

Inskrivningsavgift om 500 kronor tillkommer om du inte köper startpaketet

KLIPPKORT

2200 kr

Träna 10 gångar

Tillgång till samtliga anläggningar

Giltighetstid 12 månader

En Gångs Träning

250 kr

Gästträna i någon av boxarna

Visa kvitto vid ankomst

Giltighetstid 12 månader