KÖPEVILLKOR Fit4Life Vasastan AB 5569811036: ( Fit4Life Vasastan)

Ångerrätt vid distanshandel: Du har enligt lag 14 dagars ångerrätt när du köper varor och tjänster på Internet. För att utnyttja din ångerrätt får du inte ha använt kortet för träning. Ångerrätten gäller från den dag då ditt köp genomförs via Internet. Om du ångrar ditt köp ska du inom angiven tid kontakta AB. Du kan läsa mer om vad som gäller för ångerrätt och distansförsäljning på länken nedan.

När ditt kort aktiverats har du 3 veckors ångersperiod. Om avtalet sägs upp inom ångerperioden betalar du endast för 1 månad.
Du kan överlåta ditt träningskort till annan person efter godkännande av Fit4Life Vasastan
Köper du, som ny medlem, ditt kort i vår webbshop hämtas kortet ut i receptionen vid första träningstillfället. Är du medlem sedan tidigare registreras det på ditt befintliga medlemskap och det är bara att checka in som vanligt för din träning.

Efter bindningstiden löpt ut ligger ditt Autogiromedlemskap löpande med 30 dagars uppsägningstid.

Ditt kort är personligt och får ej lånas ut. Vid missbruk kan kortet spärras utan återbetalning.

Förlorat eller skadat kort ersätts mot avgift på 70 kr.

Uppgradering av kort kan ske för kvarvarande period. Uppgradering kan ske gällande träningsutbud, ej giltighetstid. Nedgradering av kort medges ej.

Frysning av kort – Vid sjukdom, militärtjänst, utlandsstudier eller beordrad arbetsförflyttning kan träningskortet frysas max 3 månader i följd, med intyg. Frysning utan intyg accepteras till en kostnad av 250kr/månad

Kvarvarande klipp på klippkort kan, innan dess giltigheten gått ut, flyttas till nytt kort. Säg till vid köp av nytt kort.

Personuppgifter hanteras enligt gällande lagstiftning.  I samband med din beställning godkänner du att Hälsohuset AB (Fit4Life Vasastan)  lagrar och använder dina uppgifter. Det gör vi för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Hälsohuset AB ( Fit4Life Vasastan)  kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du på begäran, en gång per år, rätt att få del av den information vi har registrerat om dig. Vi förbehåller oss rätten att använda dina e-post för utskick, marknadsföring och nyhetsbrev.

Kortuppgifter hanteras enligt PCI DSS och förmedlas alltid SSL-krypterade av Bambora Online till din bank. Affären hanterar ej kortuppgifterna. Webbshoppen är krypterad (HTTPS).

Kortbetalning accepteras av Visa, MasterCard och Maestro. Debitering av ditt betalkort sker direkt.

Köpevillkor gäller för ingått avtal, muntliga överenskommelser ska skrivas in i köpeavtalet för att vara gilltigt.

Hälsohuset i Stockholm AB

Söderarmsvägen 29

121 54 Johanneshov
Stockholms län