Title Image

MEDLEMSKAP

Vi tror på personligt bemötande och engagemang i dig som medlem. Vi håller våra gruppträningsklasser små, där alla, oavsett nivå kan bli sedda och få den hjälp och push de behöver. Våra coacher hjälper dig med allt från rörlighet till teknik i olympiska lyft till personlig programmering eller din första pull-up. Vare sig ditt mål är att tävla i CrossFit, höja förra årets personbästa, klara av vardagens lyft och rörelser eller bara leva ett starkt och hållbart liv finns vi här. Dessutom har vi väldigt kul på vägen. Vi erbjuder en  Personligt och familjärt stämning där medlemmen alltid är i fokus. .

Med boxar över hela Stockholm (Vasastan, Stureplan, Södermalm, Telefonplan och Solna) och generösa öppettider är vi glada över att kunna erbjuda en flexibilitet för dig att få in din träning där och när det passar.

Det enklaste sättet att komma igång är att antingen boka in dig på ett prova-på pass här eller kontakta oss via formuläret. Vi erbjuder ett antal olika medlemskap för att göra det så flexibelt som möjligt för dig.

Så här går det till!

Steg 1
Konsultation

Klart du ska bli medlem hos oss! För att vi ska hitta medlemsskapet som passar dig bäst bokar vi in dig på en konsultation. Fyll i kontaktuppgifterna här så hör vi av oss.

Steg 2
STARTPAKET

Under tre timmar optimalt fördelat över tre veckor går du tillsammans med PTn igenom en screening, rörelseanalys samt individuellt anpassade önskemål såsom tex teknik på specifika övningar, program för egenträning, tydliggörande av målsättningar mm. Parallellt med dessa tillfällen börjar du köra gruppträning och/eller egenträning. Har du redan gått en introkurs i CrossFit eller tränat CrossFit i över ett år så är detta frivilligt.

Steg 3
Träna!

Nu är det bara att köra! Gå på klasser, lär känna vårt fantastiska community, träna med PT och bli starkare än hulken  – bli Fit4Life!