Vi vill att alla medlemmar skall känna sig som en del av familjen

För Eric och Jessica var valet enkelt. Drömmen om att skapa en träningskedja där gemenskap och skratt tilläts verka sida vid sida med mjölksyra och träningsgeist behövde bli verklig. Idag, sju år senare, inspirerar och motiverar de fler kunder än någonsin förut.

 

Lämnade träningsjätten för att stå på egna ben
Vad uppstår då två träningsentusiaster samlar mod och hoppar från bekvämlighetskanten? Ångestridet plattfall eller uppskattad hälsosuccé?
Fit4Life’s ägarpar satsade alla marker och valde det sistnämnda.

Innan Fit4Life föddes arbetade båda med träning inom SATS, men i takt med att viljan att skapa någonting gemensamt växte kändes valet att våga chansa mer och mer självklart, menar Jessica Haraldsdotter och fortsätter.
När vi hittade CrossFit föll allting på plats, det var det här vi ville erbjuda våra framtida medlemmar.

Långt ifrån enkelt
Trots att beslutet hade fattats kvarstod mängder av arbete. Ägarna letade febrilt efter deras första lokal i över ett år, allt samtidigt som de tampades med pappersarbete och planskisser.
När lokalen på Brahegatan väl uppenbarade sig föll äntligen pusselbitarna på plats, nu var det ”enda” som stod mellan dem och deras vision mängder av dygnslånga och krävande renoveringspass.
Det var hårda och långa dagar, som tur var fick vi hjälp av våra underbara vänner och familjer. Sex veckor efter att vi sett lokalen öppnades dörrarna, då infann sig den fantastiska övertygelsen om att vi fattat rätt beslut, berättar en stolt Eric Haraldsdotter.

Brinner för utveckling, såväl egen som andras

Hur håller en företagsledare och chef motivationen och smilbanden uppe 365 dagar om året? Just det, genom kontinuerlig utveckling.
Det som håller oss motiverade är tveklöst all kontakt med våra fantastiska medlemmar, personalen vi får arbeta med och friheten bakom alla beslut. Vi utvecklats fortfarande enormt mycket, något som gör att vi också orkar med alla tuffa beslut, menar Jessica innan hon blir avbruten av maken.
– Vi är väldigt måna om att fortsätta utvecklas för att se hur långt vi kan nå inom områdena vi brinner för. Inte minst när huvudsyftet handlar om att bidra till ökad hälsa bland människorna i vår närhet. All daglig kontakt och ständigt synliga utveckling bland medlemmarna får oss att dagligen gå till jobbet med ett leende.  

Vad betyder Fit4Life för er?

– Jättemycket! Dessa år har gett oss allt vi kunde önska. Vi ges dagligen chansen att vara alltifrån vaktmästaren som byter glödlampor till vd’n som fattar beslut. Allt samtidigt om vi har ynnesten att hjälpa människor mot friskare liv, menar Jessica Haraldsdotter och ler innan Eric tar ton.
– Fit4Life har blivit en naturlig konstant i våra liv, det är vår andra bebis som vi älskar att se växa upp!

Namn: Jessica Haraldsdotter
Ålder: 32
Familj: Maken Eric, dottern Felize samt katten Leo
Tränat Crossfit sedan: 2009
Hemmabox: ALLA!