Title Image

Från stressad småbarnsförälder till glad och energifylld supermamma – så lyckades Eva

33-åriga Eva Janushevska brukade avsky träning och idrott. Men efter en lyckosam skollämning förändrades allt.
– Det senaste året har varit ett av de bästa i mitt liv.

För strax över ett år sedan lämnade Eva sina två barn på Vittraskolan, Lidingö. Det hon inte visste då hon anlände till skolgården var att just denna morgon skulle förändra hennes liv.
– Då jag lämnade barnen såg jag en skylt om CrossFitboxen som snart skulle invigas. Jag visste inte så mycket om CrossFit, men så fort jag klev in genom dörren väcktes magkänslan att det här var precis det som saknades i mitt liv.

”Kan äntligen komma överens med mig själv”
Eva personifierar schablonmönstret många kan relatera till. Hon har aldrig varit den sportiga typen, brukade avsky skolans gympalektioner och varit generellt ointresserad av fysiska aktiviteter. Men mycket har förändrats.
– Det senaste året har varit ett av de bästa i mitt liv, mycket tack vare CrossFit och Fit4Life, säger Janushevska och fortsätter.
Jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv, vunnit tillbaka min energi och insett att jag klarar saker jag aldrig tidigare trodde var möjliga. Insikter som stärkt min personlighet och fått mig att äntligen komma överens med mig själv.

Gladare mamma
Visst, en välsvarvad fysik och återkommande pb’s kan motivera de flesta att uthärda en wod. Men för Janushevska har drivkraften bottnat i något ”viktigare”.
Träningen har inte bara gjort mig fysiskt starkare, den har format mig mentalt. Nu orkar jag möta stressiga situationer mer konstruktivt och klarar av att vara den glada och aktiva mamman jag vill vara. Att orka leka, dansa och skratta med sina barn är den största gåvan en förälder kan ge, det känner jag äntligen att jag lyckas med.


Vad betyder Fit4Life för dig?
Massor! Hälsa, såväl fysisk som psykisk, glädje och energi. Boxen har blivit en viktig del i mitt liv och gett mig gemenskapen jag alltid drömt om. Idag vågar jag inte tänka mig hur livet hade sett ut om jag inte vågat gå igenom den där dörren och hittat mitt riktiga jag.

Namn: Eva Janushevska
Ålder: 33 år
Yrke: Student, elevresurs, fd polis i Lettland
Hemmabox: Fit4Life Lidingö
Tränat CrossFit: Ett år