Title Image

Programmering

PROGRAMMERING

Egenträning är någonting som Fit4Life uppmanar alla våra medlemmar till att göra. Ibland kan det vara svårt att få struktur på träningen. Kanske vill du satsa på att tävla och behöver ta nästa steg från gruppklasserna på boxen. Då finns våra programmeringstjänster som ett alternativ.

 

 

Basprogrammering

Vi erbjuder ett individuellt upplägg baserat på dina förutsättningar och framförallt målsättningar.

Egenträning är något F4L uppmanar alla att göra. För att fokusera på svagheter, men även för att snabbare komma framåt. Det kan efter ett avslutat startpaket vara bra att få hjälp med en nedskriven plan på hur egenträningen bör gå till. Detta sker med upplägg om 4veckor i stöten. Lämpligt kan vara att programmeringen sköts av den som du körde startpaketet med.

Denna programmering är lämplig för dig som vill optimera din egenträning, oavsett om du enbart tränar själv eller om den sker som ett komplement till gruppträningen.

 

 

Avancerad programmering

Detta vänder sig till dig som ligger på en något högre nivå och vill optimera dina resultat. För att fortsätta utvecklas är det viktigt att ha en struktur på din träning. Vad många väljer att göra är att följa någon annans program eller gå in på en sida och träna det som står. Men då kommer du garanterat inte få ett bättre resultat än alla andra som följer samma program. Det kan också vara så att du tränar på saker som du redan är bra på och inte alls fokuserar på det som just du behöver.

Om du tar hjälp av någon av oss, så hjälper vi dig med allt från vilka dagar du tränar till vilken belastning och repsantal. Vi hjälper dig också med anpassad uppvärmning och rörlighetsträning. Ner till när du ska gå och lägga dig på kvällen om du känner att du vill ha det så strukturerat, allt efter just dina behov. Vi kommer behöva dina resultat i lyft och i vissa wodar, målsättningar, vardagssituation (hur mycket du kan/vill träna) m.m.

Har du för avsikt att tävla är det vår rekommendation att du nyttjar denna tjänst. Denna specifika programmering kan också passa dig som vill satsa på optimal funktion och hälsa.