Fotograf - Sebastian Hellström (www.sebastianhellstrom.se)
GRUPPTRÄNING

Gruppträningarna är basen i Fit4Lifes träningsutbud. Här får du coaching i världsklass i små grupper om 8-12 personer. Gruppträning erbjuds med fokus på Crossfit, Gymnastik, Styrka och Tyngdlyftning.

Bli medlem!
FÖRETAGSKLASSER

Eftersom CrossFit är en otroligt varierande och anpassningsbar träningsform lämpar den sig väldigt bra för företagsgrupper som är ute efter att få träna regelbundet och hålla sig friska. Med ett personligt anpassat träningsupplägg för er grupp kan den som aldrig tidigare hållit i en hantel, motionären och atleten som springer milen varje morgon för att under lunchen lyfta lite tungt få ut det mesta och det bästa av en träningstimme. Chefen också.

 

Vi erbjuder kompetent, effektiv och förmånlig träning för ditt företag och har möjlighet att ta emot grupper på upp till 12 personer. Givetvis får ni komma och ”prova på” för att se om detta passar er grupp, och då är ni välkomna att höra av er till oss så bokar vi upp en sådan tid. Vi kan även hjälpa till med kostrådgivning, skadeförebyggande träning och andra upplägg efter önskemål.

Kontakta oss
F4L Commercial ALL9-9
F4L Commercial ALL25-25
PERSONLIG TRÄNING

Oavsett om du känner att du behöver hjälp på vägen för att nå dina träningsmål eller bara behöver lite extra pepp finns våra duktiga personliga tränare här för dig! Med en personlig tränare får du ett träningsupplägg som är anpassat efter just dina svagheter och styrkor – självklart går det bra att träna även i mindre grupper.

Läs mer
PROGRAMMERING

För dig som vill ta nästa steg med din träning erbjuder Fit4Life programmering på olika nivåer. Vi erbjuder hela skalan från en mer avancerad tävlingsprogrammering (F4L Program) till ett helt indvidbaserat program där minsta detalj, från uppvärmning till när du går och lägger dig på kvällen, tas omhand.

Läs mer här
Fotograf - Sebastian Hellström (www.sebastianhellstrom.se)
kost_skalad
KOSTRÅDGIVNING

Fit4Life arbetar aktivt med att inspirera och möjliggöra ett sundare leverne. Genom att fokusera på träning och kost tillsammans kan vi lättare få ett helhetsperspektiv och snabbare nå resultat. Vi erbjuder allt från kostkonsultationer till indivduella kostupplägg från våra kunniga nutritionister.

Kostkonsultationerna syftar till att efter noggrann behovsanalys skräddarsy en kostplan som verkligen fungerar för just dig och hjälper dig att nå ditt mål.Första gången görs en kostanamnes och behovsanalys. Vi går igenom dina tankar och önskemål för att därefter ses en gång i veckan á 30 minuter i en, två eller tre månader (beroende på paket). Under dessa möten utvärderas den föregående veckans kostplan och den kommande veckans plan gås igenom. Även vägning och mätning genomförs om du så önskar. Allt för att du ska få motivation att nå ditt mål och kunskapen att bibehålla det du uppnått.

Se priser
FTK

FTK är Fit4Lifes tyngdlyftningsklubb. Medlemmarna har egna träningspass på schemat och en egen programmering. Medlemsskap kostar 300 kronor/år.

Läs mer
IMG_2443