F4L CROSSFIT – FIT4LIFE

UTMANANDE TRÄNING SOM GER RESULTAT

Fit4Life möter dina tankar och hjälper dig därmed att nå dina målsättningar. Vår ambition är inte bara att du ska utvecklas utan att du ska klara av saker du inte tidigare trodde var möjliga och vi vill att din hälsa ska bli till en livsstil.

Välkommen att testa Fit4Life!

Vår filosofi
CROSSFIT

Fit4Life har sin stomme i funktionell träning och CrossFit, detta dels för att vi finner mycket nöje i konceptet men framförallt för att det ger fantastiska resultat. Dessutom är det väldigt mätbart vilket betyder att du hela tiden kan se din utveckling svart på vitt. Vi individanpassar ditt träningsupplägg utefter din kapacitet och målsättning.

Vi har
GENERÖSA ÖPPETTIDER

Våra  fem anläggningar i Stockholm, en i Stor Höga och en i Falkenberg gör att vi kan erbjuda ett stort antal klasser per dag. Dessutom erbjuder vi  alltid bra öppettider och att ha ett nära samarbete med terapeuter är en självklarhet för oss. Med genomgående kompetent och erfaren personal levererar vi högkvalitativ träning  till ett rimligt pris.

Vi erbjuder
EFFEKTIV TRÄNING

Vi erbjuder små gruppträningsklasser på olika nivåer , det gör vi för att det  ska  passar just dig, på så sätt blir du sedd och vi kan korrigera din teknik, ge relevant feedback efter passer och såklart peppa. Vi arbetar hårt med både kost och personlig träning därför hittar du individuell programmering och även online-coaching med både träning och kost. För företag  skräddarsyr vi självklart ett  upplägg som passar just er även om behovet bland personalen varierar så  hittar vi en lösning som tillltalar er med allt från föreläsningar, företagsklasser till medlemskap och personlig träning.